Tips og inspirasjon
5 fordeler med batteridrevne hagemaskiner
Fordelene med batteridrevne hageredskaper

5 fordeler med batteridrevne hagemaskiner

Ergonomiske, økonomiske og miljøvennlige – og ikke minst effektive og stillegående. Sa vi at de også er lettstartede? Utviklingen går raskt fremover, og det er mange grunner til at batteriproduktene nå overtar forbrukermarkedet og er et stadig vanligere valg for profesjonelle brukere.

I STIHL har vi mange års erfaring med batteridrevne maskiner, både for fritidsbrukere og profesjonelle som vil ha et bedre arbeidsmiljø – helt uten avgasser og med et lavere lydnivå. Og for fritidsbrukeren er en batteridrevet hagemaskin et perfekt hjelpemiddel til hagearbeidet – uten å forstyrre naboene. Det er bare noen av fordelene! La oss sette opp en liste:

1. Ergonomiske og stillegående
Ergonomi er alltid i fokus når vi utvikler vårt batteridrevne sortiment. I tillegg til at de skåner hørselen til både deg og naboene, har maskinene våre lavt vibrasjonsnivå, lav vekt og funksjoner som gir mindre belastning på både rygg og håndledd. 

2. Effektive 
Dagens batteridrevne hagemaskiner klarer dessuten oppgavene minst like godt som en bensindrevet hagemaskin. Og du slipper å fylle drivstoff, det er bare å bytte batteri når kraften begynner å ta slutt. Et tips er å ha to batterier, slik at du slipper å vente på at batteriet skal lade.

3. Lettstartede
Maskiner som er vanskelige å starte, kan være en tålmodighetsprøve for alle som vil komme seg fort i gang med hagearbeidet. Samtlige produkter i vårt batterisortiment startes med et enkelt knappetrykk.

4. Økonomiske
Batterimaskiner har i flere tilfeller konkurransedyktige priser sammenlignet med tilsvarende modeller med forbrenningsmotor. En annen besparelse ligger i selve driften. Strømregningen blir lavere enn prisen for å fylle på bensin og olje. Batterimaskiner har dessuten færre deler som trenger service og vedlikehold. Du kan til og med bruke samme batteri til hele batterisortimentet vårt – forutsatt at maskinene har samme batterisystem – noe som gjør det kostnadseffektivt. Tenk å kunne bruke samme batteri til trimmer, motorsag, løvblåser, hekksaks, gressklipper og vertikalskjærer? Les mer om våre batterisystemer her.

5. Snille mot miljøet
Minst mulig påvirkning på vårt felles miljø er selvsagt et sterkt argument for alle som skal investere i nye maskiner til hagen. Avgassutslippene for batteriproduktene er så å si null. Slå den!

Og skulle du mot formodning ikke være fornøyd med overgangen til batteridrift, så har STIHL alltid en fornøydgaranti for maskiner med innkjøpspris opptil 10 000 kroner. Hvis du leverer tilbake den nye maskinen innen en uke, får du pengene tilbake.

Oppdag våre batteridrevne hagemaskiner her!


VISSTE DU AT…

… batteriets historie strekker seg helt tilbake til 900-tallet. Under en arkeologisk utgraving nær Bagdad, Irak i 1932, fant den tyske arkeologen Wilhelm Koenig en tusen år gammel krukke som inneholdt en jernstav inne i en kobbersylinder. Forskerne mener at denne innretningen ble brukt til å «lagre elektrisitet», som et slags forhistorisk batteri.
 

Anbefalte maskiner

RMA 339 C
GRESSKLIPPER BATTERIDREVET
MSA 60 C-B
MOTORSAG BATTERIDREVET

Kanskje du liker dette også