Støvsuger fra STIHL

Garden - Støvsuger

Rask og smidig rengjøring uten ledningsrot

Liten, men full av kraft!

Rengjør små områder raskt og enkelt, uten ledning eller behov for strømuttak, med en smidig håndstøvsuger. Perfekt å bruke hjemme eller på hytta, i bilen eller båten. Rull nedover for å lese mer, eller snakk med din nærmeste STIHL-forhandler og få hjelp av en fagperson. 

Batteridrevet håndstøvsuger

SEA 20

Denne batteridrevne håndstøvsugeren er liten, men en av de kraftigste i sin voltklasse. Med kompakt og lett design, smart utstyr og lang driftstid på 14 minutter er SEA 20 fra STIHL perfekt til rask rengjøring. Den har et mykt håndtak med låsbar gassregulering, som gjør at du kan bruke maskinen uten å måtte holde knappen inne konstant. Oppsamleren er enkel å tømme, og har et totrinns filtersystem som kan rengjøres og gjenbrukes. Den er en del av batterisystemet AS og har et 10,8 V STIHL AS 2 litiumionbatteri, som viser status på LED-displayet. Støvsugeren leveres med fugemunnstykke, universalt børstemunnstykke, forlengelsesrør og fleksibel slange. I tillegg følger det med en praktisk veske til transport og oppbevaring. 

uten batteri og lader

1 125,-*

inkl. batteri AS 2 og AL 1 lader

1 585,-*
SEA 20
støvsuger
SEA 20
Batteri AS 2 10,8 V/28 Wh
Motor DC-motor
Vekt uten batteri 1,3 kg
Luftmengde 1026 l/min
Lufttrykksnivå < 84 dB(A)
Lydeffektnivå 104 dB(A)
Vibrasjoner < 1,5 m/s2
Beholdervolum 0,8 liter
Maks effekt 80 mbar
Driftstid per lading 14 min
Ladetid 80% / 100% = 55 / 70 min. Med laderen AL 1
Slangelengde 0,5–1,5 m
1 125,-*
uten batteri og lader
Bestill
1 585,-*
inkl. batteri AS 2 og AL 1 lader
bestill

Redusert tilgjengelighet kan forekomme.

VIL DU OPPDAGE FLERE PRODUKTER?

Denne siden gir deg kun et utvalg produkter som passer for hagen din. Hvis du jobber profesjonelt med skogsdrift eller i park- og anleggsbransjen, eller er interessert i vårt fulle sortiment, finner du hele utvalget på stihl.no. Besøk stihl.no >>

BESKYTT DEG MED STIHL

Vi har et bredt sortiment av arbeidsklær og verneutstyr, fra hansker og hjelmer til sagbukser og støvler. Stikk innom nærmeste forhandler for å prøve dine favoritter!

Et trygt kjøp

STIHL selges kun hos autoriserte eksperter

Våre produkter kan ikke kjøpes hvor som helst. De selges kun gjennom autoriserte STIHL-forhandlere som kan garantere deg kompetent rådgivning og personlig service.