KOMPOST­KVERNER FRA STIHL

SI HA DET TIL HAUGER MED RUSK OG RASK, FÅ GJØDSLET PLENEN I STEDET!

GJØR AVFALL OM TIL GJØDSEL

Glem hauger med løv eller greiner som ligger strødd omkring, eller alt arbeidet med å brenne dem. Vi kan gjøre dem om til organisk materiale på null tid! Si hei til kompostkvernene våre. Les videre nedover for å finne ut mer, eller ta en tur innom den nærmeste STIHL forhandleren din for å få profesjonell veiledning.

Kompostkvern Elektrisk

GHE 150

Kompakt, elektrisk flisekutter med effektiv elektrisk motor for behandling av middels kraftige kvister. Med «sandwichkniver» og åpning i dekselet. Kompostkvernen passer ­hovedsakelig til hardere hageavfall, men håndterer også blandet hageavfall som avklipte blomster, løv og tynnere grener med et tilfredsstillende resultat.

4 790,-

Kompostkvern Elektrisk

GHE 140 L

Kompakt elektrisk kompostkvern med kraftig elektrisk motor for bearbeiding av middels tykke grener i ny og ne. Med åpning i dekselet, integrert avfallsskuff og stillegående og saktedreiende valse. Kan legges sammen, noe som er svært plassbesparende og gjør den lett å transportere. Kompostkvernen er optimalisert for hardthageavfall som grener, kvister og hekkavfall.

4 990,-
GHE 150 GHE 140 L
GHE 150 GHE 140 L
Spenning 230 V 230 V
Effekt 2,5 kW 2,5 kW
Maks grentykkelse 35 mm 40 mm
Vekt 26,0 kg 24,0 kg
Knivsystem Multiknivsystem Knivvals
Lydeffektnivå 99 dB(A) 93 dB(A)
Lydtrykknivå 89 dB(A) 85 dB(A)
4 790,-
bestill
4 990,-
bestill


VIL DU OPPDAGE FLERE PRODUKTER?

Denne siden gir deg kun et utvalg produkter som passer for hagen din. Hvis du jobber profesjonelt med skogsdrift eller i park- og anleggsbransjen, eller er interessert i vårt fulle sortiment, finner du hele utvalget på stihl.no. Besøk stihl.no >>

BESKYTT DEG MED STIHL

Vi har et bredt sortiment av arbeidsklær og verneutstyr, fra hansker og hjelmer til sagbukser og støvler. Stikk innom nærmeste forhandler for å prøve dine favoritter!

Et trygt kjøp

Vi er her for deg

Vi må alle gjøre det vi kan for å begrense smittespredningen. Enten du vil kjøpe produktene dine på nett eller i butikk, er vi her for deg. Vår support er klar for å hjelpe og svare på dine spørsmål. Slå på tråden på +47 377 150 97

STIHL selges kun hos autoriserte eksperter

Våre produkter kan ikke kjøpes hvor som helst. De selges kun gjennom autoriserte STIHL-forhandlere som kan garantere deg kompetent rådgivning og personlig service.

100 % fornøyd eller pengene tilbake

Det er viktig for oss at du blir fornøyd med kjøpet. Prøv maskinene våre hjemme i én uke og få pengene tilbake hvis du ikke er helt fornøyd.