KOMPOST­KVERNER FRA STIHL

Garden - KOMPOSTKVERNER

SI HA DET TIL HAUGER MED RUSK OG RASK, FÅ GJØDSLET PLENEN I STEDET!

GJØR AVFALL OM TIL GJØDSEL

Glem hauger med løv eller greiner som ligger strødd omkring, eller alt arbeidet med å brenne dem. Vi kan gjøre dem om til organisk materiale på null tid! Si hei til kompostkvernene våre. Les videre nedover for å finne ut mer, eller ta en tur innom den nærmeste STIHL forhandleren din for å få profesjonell veiledning.

Kompostkvern Elektrisk

GHE 150

Kompakt, elektrisk flisekutter med effektiv elektrisk motor for behandling av middels kraftige kvister. Med «sandwichkniver» og åpning i dekselet. Kompostkvernen passer ­hovedsakelig til hardere hageavfall, men håndterer også blandet hageavfall som avklipte blomster, løv og tynnere grener med et tilfredsstillende resultat.

5 290,-*

Kompostkvern Elektrisk

GHE 140 L

Kompakt elektrisk kompostkvern med kraftig elektrisk motor for bearbeiding av middels tykke grener i ny og ne. Med åpning i dekselet, integrert avfallsskuff og stillegående og saktedreiende valse. Kan legges sammen, noe som er svært plassbesparende og gjør den lett å transportere. Kompostkvernen er optimalisert for hardthageavfall som grener, kvister og hekkavfall.

5 290,-*
GHE 150 GHE 140 L
GHE 150 GHE 140 L
Spenning 230 V 230 V
Effekt 2,5 kW 2,5 kW
Maks grentykkelse 35 mm 40 mm
Vekt 26,0 kg 24,0 kg
Knivsystem Multiknivsystem Knivvals
Lydeffektnivå 99 dB(A) 93 dB(A)
Lydtrykknivå 89 dB(A) 85 dB(A)
5 290,-*
bestill
5 290,-*
bestill

Redusert tilgjengelighet kan forekomme.

VIL DU OPPDAGE FLERE PRODUKTER?

Denne siden gir deg kun et utvalg produkter som passer for hagen din. Hvis du jobber profesjonelt med skogsdrift eller i park- og anleggsbransjen, eller er interessert i vårt fulle sortiment, finner du hele utvalget på stihl.no. Besøk stihl.no >>

TRE FORDELER MED EN KOMPOSTKVERN

INGEN HAUGER

Du slipper hauger med kvister, løv og visne blomster i hagen. De forsvinner enkelt med en kompostkvern.

RASKERE KOMPOSTERING

Du produserer egen næring som raskere blir forvandlet til jord i komposten eller kan legges rett rundt planter og busker.

KRETSLØP I HAGEN

Du får et godt kretsløp i hagen der du kan gjenbruke næringen fra hageavfallet ditt.

BESKYTT DEG MED STIHL

Vi har et bredt sortiment av arbeidsklær og verneutstyr, fra hansker og hjelmer til sagbukser og støvler. Stikk innom nærmeste forhandler for å prøve dine favoritter!

Et trygt kjøp

STIHL selges kun hos autoriserte eksperter

Våre produkter kan ikke kjøpes hvor som helst. De selges kun gjennom autoriserte STIHL-forhandlere som kan garantere deg kompetent rådgivning og personlig service.