MOTORSAGER FRA STIHL

ER DU KLAR TIL Å UTFORDRE NATURKREFTENE?

VI HAR STARTET EN KJEDEREAKSJON

Vi lagde den første motorsagen for over 90 år siden, og i dag er vi verdens mest populære motorsagmerke. Med den omfattende erfaringen vår og kraften fra motorsagene våre har du det du trenger for å takle enhver hage- eller skogsutfordring. Rull nedover for å lese mer, eller stikk innom din nærmeste STIHL forhandler for å få veiledning av en fagperson.

MOTORSAG Batteridrevet

MSA 120 C-B

Lett batteridrevet motorsag for stell av eiendommen og enkle håndverksmessige gjøremål. Mykt grep, raskere og mer komfortabelt kjedebytte med STIHL hurtigstramming av kjedet, oljetank med gjennomsiktig visningsvindu, høy skjæreeffekt med 1/4""-PM3-sagkjede.

MOTORSAG Batteridrevet

MSA 140 C-B

Lett batteridrevet motorsag for stell av eiendommen og enkle håndverksmessige gjøremål. 25 % mer skjæreeffekt sammenlignet med MSA 120 C-B. Mykt grep, raskere og mer komfortabel kjedebytte med STIHL hurtigstramming, oljetank med gjennomsiktig visningsvindu, høy skjæreeffekt med 1/4""-PM3-sagkjede.

MOTORSAG Bensindrevet

MS 170

Startmodell for kapping av fyringsved. Enkel å betjene takket være maskinens kombibryter.

MOTORSAG Bensindrevet

MS 181 C-BE

Komplett utstyrt med hurtigstrammer for kjede, STIHL Easy2Start og med større effekt enn MS 171. Meget god til kapping av fyringsved, samt til felling av små trær. Barkstøtte av metall.

MOTORSAG Bensindrevet

MS 194 C-E

En lett motorsag fra STIHL som er velegnet for fjerning av buskas, kronereduksjoner og beskjæring av trær. Motorsagen er lett å starte takket være Easy2Start-funksjonen. Kombinasjonen av lett vekt, stor kraft og utmerket dreiemomentutvikling, gir sagen høy kutteytelse. Den har en manuell drivstoffpumpe og er utstyrt med et 3/8" PM3-kjede og en 2-MIX-teknologimotor. Til tross for at den er så kraftig, er utslippene fra motoren så lave at den oppfyller de strenge grensene i EUs industriutslippsdirektiv, nivå 5.

MOTORSAG Bensindrevet

MS 211 C-BE

Langtids luftfiltersystem med lang brukstid for filteret, verktøyløse tanklokk for trygg og enkel påfylling av drivstoff. Leveres som standard med hardmetallsagkjedet Duro 3 som er godt egnet for bruk også på tilsmusset treverk.

Les mer

Grenkapper batteridrevet

GTA 26

En unik batteridrevet grenkapper fra STIHL med en imponerende ytelse, passer til både hagearbeid og profesjonell bruk. Perfekt for å beskjære trær og busker med greiner med liten diameter, opptil 8 cm. Den har gummibelagte håndtak og et beskyttelsesdeksel. Ingen vernebukser eller hørselsvern er nødvendig. Batteriet passer til alle produktene i AS-systemet.

MSA 120 C-B MSA 140 C-B MS 170 MS 181 C-BE MS 194 C-E MS 211 C-BE
MOTORSAGER
MSA 120 C-B MSA 140 C-B MS 170 MS 181 C-BE MS 194 C-E MS 211 C-BE
Batteri Batteri AK 20, 36 V/144 Wh Batteri AK 30, 36 V/180 Wh 2-MIX Motor/30,1 cm³
Bensin 2-MIX Motor/31,8 cm³ 2-MIX Motor/31,8 cm³ 2-MIX Motor/35,2 cm³
Antall kutt på én lading (10 cm virke) 120 kutt 180 kutt
Driftstid per lading 40 min 45 min
Vekt 3,9 kg (inkl. batteri) 3,9 kg (inkl. batteri) 4,1 kg 4,6 kg 3,6 kg 4,3 kg
Lydeffektnivå 94 dB(A) 94 dB(A) 111 dB(A) 112 dB(A) 113 dB(A) 113 dB(A)
Lydtrykknivå 83 dB(A) 83 dB(A) 100 dB(A) 100 dB(A) 100 dB(A) 100 dB(A)
Vibrasjoner (venstre/høyre) 3,4/3,2 m/s² 4.3/4.8 m/s² 6,9/6,4 m/s² 3,5/3,0 m/s² 3,6/3,6 m/s² 3,5/3,5 m/s²
Sverd og kjede 30 cm, ¼” PM3 30 cm, ¼” PM3 30 cm, 3/8" P PM3 35 cm, 3/8" P PM3 30 cm, 3/8" P PM3 35 cm, 3/8" P PD3
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris


VIL DU OPPDAGE FLERE PRODUKTER?

Denne siden gir deg kun et utvalg produkter som passer for hagen din. Hvis du jobber profesjonelt med skogsdrift eller i park- og anleggsbransjen, eller er interessert i vårt fulle sortiment, finner du hele utvalget på stihl.no. Besøk stihl.no >>

TRE MOTORSAGTIPS

BRUK RIKTIG VERNEUTSTYR

Riktig verneutstyr er alfa og omega. Bruk alltid hjelm med visir, gode hansker og vernestøvler eller støvler med sagebeskyttelse og stålhette. Bukser med sagebeskyttelse som stopper kjedet hvis du sager skeivt eller sklir, er også noe du må ha. Og ikke glem hørselsvern! Med mindre du velger en motorsag fra sortimentet vårt med batteridrevne motorsager.

KONTROLLER MOTORSAGEN FØR DU BEGYNNER

Før du begynner, må du alltid kontrollere at det er nok kjedeolje som smører kjeden. Kontroller også at kjedet er riktig spent. Det gjør du ved først å slippe kjedebremsen og deretter dra forsiktig for å kjenne etter at det ikke sitter for løst eller for stramt. Deretter er det bare å sette i gang!

TØRR OG TRYGG OPPBEVARING.

Når du er ferdig, er det lurt å oppbevare motorsagen tørt og støvfritt, utenfor barns rekkevidde og ikke i direkte sollys. Og glem ikke å rengjøre kjedet og sverdet samt spraye det med beskyttende olje etter bruk.

VERNEKLÆR, VERNESKO OG HJELMER

Hos STIHL tilbyr vi et bredt utvalg verneklær for at du skal kunne være trygg når du bruker maskinene våre. Ta en titt innom den lokale forhandleren din, og prøv følgende utstyr:

  • Klær til skogsarbeid
  • Vernestøvler med sagebeskyttelse
  • Hjelmer
  • Hansker

STIHL SELGES BARE HOS AUTORISERTE FORHANDLERE

For mye kraft kan være farlig hvis du ikke vet hvordan du skal håndtere den (og det gjelder ikke bare for motorsager). De autoriserte forhandlerne våre tilbyr deg bærekraftig eierskap uten noe bryderi, inkludert:

  • Fagmessig råd og veiledning
  • En fullstendig montert og testet maskin
  • Service og reparasjon av høy kvalitet som gjør at maskinen varer lenger
  • Originale reservedeler og tilbehør

100 % FORNØYD ELLER PENGENE TILBAKE

Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd. Prøv produktene våre i en uke, og få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd.