GRESSKLIPPERE FRA STIHL

MINDRE JOBB, MER FRIHET.

NABOLAGETS FINESTE PLEN?

Du kaller det kanskje en gressklipper. Vi kaller det nyskapende plenpleie. Uansett om du er interessert i robotklippere eller tradisjonelle gressklippere som du må gå med selv, har vi det du trenger. Les videre nedover for å finne ut mer, eller ta en tur innom den nærmeste STIHL forhandleren din for å få profesjonell veiledning.

GRESSKLIPPER BATTERIDREVET

RMA 235

Lett og håndterlig batteridrevet gressklipper med 33 cm klippebredde for små plener. Med automatisk turtallsregulering og strømningsoptimerte kniver som gir lengre driftstid. Sentral klippehøydejustering. 2-trinns høydejusterbart og sammenfellbart styre. Inkludert 30-liters sammenfellbar gresskurv med nivåindikator.

GRESSKLIPPER BATTERIDREVET

RMA 339 C

Lett og håndterlig batteridrevet gressklipper med 37 cm klippebredde for små og mellomstore plener. Med automatisk turtallsregulering og strømningsoptimerte kniver som gir lengre driftstid. Sentral klippehøydejustering samt høydejusterbar og sammenfellbart komforthåndtak. Inkludert 40-liters sammenfellbar gresskurv med nivåindikator.

GRESSKLIPPER Batteridrevet

RMA 2 RP

En batteridrevet gressklipper fra STIHL uten oppsamler som gjødsler plenen din med gresset som klippes. Den har en kuttebredde på 46 cm og egner seg for plener på opptil 500 m2. Den har et sammenleggbart ergonomisk håndtak, en energieffektiv øko-modus og forhjulsdrift. Dessuten gjør den praktiske Quick-Fix-hurtigspenninnretningen at den tar liten plass under transport og oppbevaring.

GRESSKLIPPER Batteridrevet

RMA 448 PC

Kraftig batteridrevet gressklipper med 46 cm klippebredde for mellomstore plener. Automatisk hastighetsregulering og strømningsoptimerte kniver sikrer lengre kjøretid. Sentral klippehøydejustering, valgfri hjuldrift samt høydejusterbart og sammenfellbart komforthåndtak for komfortabelt arbeid. Inkludert 55-liters sammenfellbar gresskurv med nivåindikator. Inkludert to aktive batterispor for automatisk batteriveksling.

GRESSKLIPPER bensindrevet

RM 2 R

Lettmanøvrert, effektiv bensindrevet bioklipper med 46 cm klippebredde for mellomstore plener. Akselbasert klippehøydejustering, super-softhåndtak samt fremhjulstrekk muliggjør komfortabelt arbeid. Enkel sammenfolding av håndtaket med Quick Fixhurtigkoblinger som forenkler transport. Sammenfellbart styre.

GRESSKLIPPER bensindrevet

RM 448 TX

Robust bensinklipper med 46 cm klippebredde for mellomstore plener. Sentral klippehøydejustering, sammenfellbart styre med super-softhåndtak, Quick-Fix-hurtigstrammer, samt 1-trinns gir for komfortabelt arbeid. Inkludert 55-liters sammenfellbar oppsamler med nivåindikator.

RMA 235 RMA 339 C RMA 2 RP RMA 448 PC RM 2 R RM 448 TX
GRESSKLIPPERE
RMA 235 RMA 339 C RMA 2 RP RMA 448 PC RM 2 R RM 448 TX
Batteri Batteri AK 20, 36 V/144 Wh Batteri AK 20, 36 V/144 Wh Batteri AP 300 36 V/227 Wh Batteri AP 300 36 V/227 Wh
Bensin Bensin 140 cm³/2,8 hk Bensin 140 cm³/2,8 hk
Plenareal per lading 250 m² 270 m² 500 m² 450 m²
Oppsamlingsvolum 30 l 40 l Bioklipper 55 l Bioklipper 55 l
Vekt 15,2 kg (inkl. batteri) 17,2 kg (inkl. batteri) 24,7 kg (inkl. batteri) 25,7 kg (inkl. batteri) 22,0 kg 26,0 kg
Klippehøyde 25–65 mm 30–70 mm 25–85 mm 25–75 mm 25-85 mm 25-75 mm
Klippebredde 33 cm 37 cm 46 cm 46 cm 46 cm 46 cm
Drift Selvgående Selvgående Selvgående
Lydeffektnivå 89 dB(A) 90 dB(A) 87 dB(A) 96 dB(A) 94 dB(A) 96 dB(A)
Lydtrykknivå 76 dB(A) 76 dB(A) 74 dB(A) 83 dB(A) 81 dB(A) 83 dB(A)
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris


VIL DU OPPDAGE FLERE PRODUKTER?

Denne siden gir deg kun et utvalg produkter som passer for hagen din. Hvis du jobber profesjonelt med skogsdrift eller i park- og anleggsbransjen, eller er interessert i vårt fulle sortiment, finner du hele utvalget på stihl.no. Besøk stihl.no >>

TRE TIPS FOR EN GRØNNERE PLEN

1. FJERN MOSEN

Hvis jorden har lav PH-verdi, trives mosen ekstra godt. Derfor kan det være lurt å kalke plenen hvert tredje år for å øke PH-verdien – gjerne så fort vinteren har sluppet taket. Mosen liker ikke for næringsrik jord heller, så du kan godt kickstarte hver utesesong med å gjødsle plenen. Velg med fordel et miljøvennlig alternativ hvis du kan.

2. VANN MYE OG SJELDEN

I tørre perioder er det bra å vanne gressplenen for å holde den fin. Visste du at det er bedre å vanne mye og sjelden, enn lite og ofte? Vanner du lite og ofte, kan nemlig gressrøttene begynne å søke seg oppover og bli ekstra sensitive. Det er best å vanne om natten, slik at ikke vannet dunster så fort vekk. Men husk å respektere lokale vanningsanvisninger ved lavt vannivå.

3. IKKE KLIPP FOR KORT

Unngå å klippe ned gresset mer enn en tredjedel av den totale høyden. Hvis gresset begynner å gulne, er det et tegn på at du bør øke klippehøyden litt. Lykke til!

VERNEKLÆR, VERNESKO OG HJELMER

Hos STIHL tilbyr vi et bredt utvalg verneklær for at du skal kunne være trygg når du bruker maskinene våre. Ta en titt innom den lokale forhandleren din, og prøv følgende utstyr:

  • Klær til skogsarbeid
  • Vernestøvler med sagebeskyttelse
  • Hjelmer
  • Hansker

STIHL SELGES BARE HOS AUTORISERTE FORHANDLERE

For mye kraft kan være farlig hvis du ikke vet hvordan du skal håndtere den (og det gjelder ikke bare for motorsager). De autoriserte forhandlerne våre tilbyr deg bærekraftig eierskap uten noe bryderi, inkludert:

  • Fagmessig råd og veiledning
  • En fullstendig montert og testet maskin
  • Service og reparasjon av høy kvalitet som gjør at maskinen varer lenger
  • Originale reservedeler og tilbehør

100 % FORNØYD ELLER PENGENE TILBAKE

Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd. Prøv produktene våre i en uke, og få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd.