HØYTRYKKS­SPYLERE FRA STIHL

Gjør rengjøring til en ren fornøyelse

Riktig utstyr gjør alt hagearbeid til en ren fornøyelse. Våre høytrykksvaskere er kraftfulle, ergonomiske og har en svivelkobling som gjør at du slipper krøll på slangen.

HØYTRYKKSSPYLER

RE 90

Lett og kompakt 110-bars høytrykksvasker. Pumpehode i aluminium, integrerte hjul, rengjøringsmiddelsprøytesett med sprøyteflaske, rotordyse og justerbar flatstråledyse med trykkregulering, svivelkobling på pistolen, holder for oppbevaring av sprøytepistolen ved pauser, 6 m høytrykkslange, transporthåndtak.

2 149,-

HØYTRYKKSSPYLER

RE 130 PLUS

Kraftig 135-bars høytrykksvasker med ytterligere komfort. Slangetrommel med slangeføring for svært enkel og praktisk oppbevaring av høytrykkslangen, 9 m stålarmert høytrykkslange.

4 190,-
RE 90 RE 130 PLUS
RE 90 RE 130 PLUS
Arbeidstrykk 10-100 bar 10-135 bar
Maks trykk 120 bar 150 bar
Maks vannforbruk 520 l/h 500 l/h
Spenning 230 V 230 V
Effekt 1,8 kW 2,3 kW
Vekt 9,8 kg 21,2 kg
Kabellengde 5 m 5 m
Lydeffektnivå 88 dB(A) 86 dB(A)
Lydtrykknivå 80 dB(A) 72 dB(A)
2 149,-
bestill
4 190,-
bestill


VIL DU OPPDAGE FLERE PRODUKTER?

Denne siden gir deg kun et utvalg produkter som passer for hagen din. Hvis du jobber profesjonelt med skogsdrift eller i park- og anleggsbransjen, eller er interessert i vårt fulle sortiment, finner du hele utvalget på stihl.no. Besøk stihl.no >>

TRE TIPS OM HØYTRYKKSVASKERE

BRUK DET LAVESTE TRYKKET PÅ TRE

Hagemøbler og terrasser i tre kan være sensitive for høyt trykk. Start på laveste nivå og nærm deg overflaten fra litt avstand. Unngå skadde områder som lett kan flises opp av trykket. Arbeid ovenfra og ned, og alltid i treets fiberretning – ikke mot den. Skal du rengjøre terrassen, er det enklest å montere på en terrassevasker.

BLAND EDDIK, OPPVASKMIDDEL OG VANN

Et tips mot alger er å blande 2 dl eddik og noen dråper oppvaskmiddel i 1 liter varmt vann. Påfør blandingen med en børste på området som skal rengjøres, og avslutt med høytrykksvaskeren. Lykke til!

GÅ NÆRMERE – HVIS MATERIALET TÅLER DET

Hvis du skal rengjøre en litt mer robust overflate som metall, kan du gå nærmere og øke trykket. Du kan også bruke et roterende munnstykke hvis du trenger ekstra hjelp til å fjerne smusset. Men test trykket på et mindre område først for å se resultatet!

BESKYTT DEG MED STIHL

Vi har et bredt sortiment av arbeidsklær og verneutstyr, fra hansker og hjelmer til sagbukser og støvler. Stikk innom nærmeste forhandler for å prøve dine favoritter!

Et trygt kjøp

Vi er her for deg

Vi må alle gjøre det vi kan for å begrense smittespredningen. Enten du vil kjøpe produktene dine på nett eller i butikk, er vi her for deg. Vår support er klar for å hjelpe og svare på dine spørsmål. Slå på tråden på +47 377 150 97

STIHL selges kun hos autoriserte eksperter

Våre produkter kan ikke kjøpes hvor som helst. De selges kun gjennom autoriserte STIHL-forhandlere som kan garantere deg kompetent rådgivning og personlig service.

100 % fornøyd eller pengene tilbake

Det er viktig for oss at du blir fornøyd med kjøpet. Prøv maskinene våre hjemme i én uke og få pengene tilbake hvis du ikke er helt fornøyd.