HØYTRYKKS­SPYLERE FRA STIHL

Garden - HØYTRYKKSSPYLERE

Gjør rengjøring til en ren fornøyelse

Riktig utstyr gjør alt hagearbeid til en ren fornøyelse. Våre høytrykksvaskere er kraftfulle, ergonomiske og har en svivelkobling som gjør at du slipper krøll på slangen.

97 % ANBEFALTE RE 130 PLUS

Smartsons testpanel har prøvd og evaluert vår høytrykksvasker RE 130 PLUS over en måned – og 97 % anbefaler den! Vil du vite mer om testen? Klikk deg videre til Smartsons side nedenfor.

HØYTRYKKSSPYLER

RE 80

Lett og kompakt startmodell med robust høytrykkspumpe av aluminium, rotordyse, justerbar flatstråledyse og sprøytesett for rengjøringsmidler. Plassbesparende og trygg oppbevaring av tilbehøret direkte på høytrykksvaskeren. Hurtigkobling for enkel tilkobling av høytrykksslangen til høytrykksvaskeren og pistolen.

1 990,-*

HØYTRYKKSSPYLER

RE 100 PLUS CONTROL

Svært komfortabel og lett høytrykksvasker med ekstra PLUS for komfort. CONTROL-funksjon med trykkregulering via knapp og LED-trykkvisning direkte på pistolen. Slangetrommel (PLUS) for enkel håndtering og oppbevaring av høyttrykksslangen. 3-i-1-dyse med integrert rotordyse, flatstråledyse og dyse for rengjøringsmidler. Plassbesparende og trygg oppbevaring av tilbehøret direkte på høytrykksvaskeren.

3-i-1-dyse - Du bytter raskt og enkelt mellom flatstråledyse, rotordyse og rengjøringsmiddelstråle ved å dreie på dysen. Slik blir arbeidet mer fleksibelt.
1. Flatstråledyse - Standarddysen for rengjøring av vanlig smuss på ulike typer overflater.
2. Rotordyse - Til fjerning av hardnakket smuss - på robuste overflater.
3. Rengjøringsmiddeldyse - For bruk sammen med rengjøringsmiddel fra rengjøringstanken på høytrykksvaskeren.

3 090,-*
Nyhet!

HØYTRYKKSSPYLER

RE 120 PLUS

Kraftig høytrykksvasker med børsteløs induksjonsmotor, høykvalitets aluminiumpumpe og PLUS på komfort. Kompakt design med uttrekkbart teleskophåndtak i aluminium. Oppbevaringsrom på siden med integrert plass til dyser og strømledning. Komfortabel kraftbesparende høytrykkspistol med SoftGrip og ekstra langt strålerør. Med rotordyse, justerbar flatstråledyse og sprøytesett for rengjøringsmidler. 9 m lang høytrykksslange med hurtigkobling. Slangetrommel (PLUS) for enkel håndtering og oppbevaring av høyttrykksslangen.

4 090,-*

HØYTRYKKSSPYLER

RE 130 PLUS

Kraftig 135-bars høytrykksvasker med ytterligere komfort. Slangetrommel med slangeføring for svært enkel og praktisk oppbevaring av høytrykkslangen, 9 m stålarmert høytrykkslange.

5 190,-*
RE 80 RE 100 PLUS CONTROL RE 120 PLUS RE 130 PLUS
RE 80 RE 100 PLUS CONTROL RE 120 PLUS RE 130 PLUS
Arbeidstrykk 90 bar 110 bar 125 bar 10-135 bar
Maks trykk 120 bar 150 bar 160 bar 170 bar
Maks vannforbruk 430 l/h 450 l/h 480 l/h 500 l/h
Spenning 430 l/h 230 V 230 V 230 V
Effekt 1,7 kW 2,1 kW 2,1 kW 2,3 kW
Vekt 7,0 kg 9,0 kg 21,2 kg 21,2 kg
Kabellengde 5 m 5 m 5 m 5 m
Slangelengde 5 m 6 m 9 m 9 m
Lydeffektnivå 89 dB(A) 89 dB(A) 86 dB(A) 86 dB(A)
Lydtrykknivå 75 dB(A) 76 dB(A) 74 dB(A) 74 dB(A)
1 990,-*
bestill
3 090,-*
bestill
4 090,-*
bestill
5 190,-*
bestill

Redusert tilgjengelighet kan forekomme.

VIL DU OPPDAGE FLERE PRODUKTER?

Denne siden gir deg kun et utvalg produkter som passer for hagen din. Hvis du jobber profesjonelt med skogsdrift eller i park- og anleggsbransjen, eller er interessert i vårt fulle sortiment, finner du hele utvalget på stihl.no. Besøk stihl.no >>

TRE TIPS OM HØYTRYKKSVASKERE

BRUK DET LAVESTE TRYKKET PÅ TRE

Hagemøbler og terrasser i tre kan være sensitive for høyt trykk. Start på laveste nivå og nærm deg overflaten fra litt avstand. Unngå skadde områder som lett kan flises opp av trykket. Arbeid ovenfra og ned, og alltid i treets fiberretning – ikke mot den. Skal du rengjøre terrassen, er det enklest å montere på en terrassevasker.

BLAND EDDIK, OPPVASKMIDDEL OG VANN

Et tips mot alger er å blande 2 dl eddik og noen dråper oppvaskmiddel i 1 liter varmt vann. Påfør blandingen med en børste på området som skal rengjøres, og avslutt med høytrykksvaskeren. Lykke til!

GÅ NÆRMERE – HVIS MATERIALET TÅLER DET

Hvis du skal rengjøre en litt mer robust overflate som metall, kan du gå nærmere og øke trykket. Du kan også bruke et roterende munnstykke hvis du trenger ekstra hjelp til å fjerne smusset. Men test trykket på et mindre område først for å se resultatet!

BESKYTT DEG MED STIHL

Vi har et bredt sortiment av arbeidsklær og verneutstyr, fra hansker og hjelmer til sagbukser og støvler. Stikk innom nærmeste forhandler for å prøve dine favoritter!

Et trygt kjøp

STIHL selges kun hos autoriserte eksperter

Våre produkter kan ikke kjøpes hvor som helst. De selges kun gjennom autoriserte STIHL-forhandlere som kan garantere deg kompetent rådgivning og personlig service.