Leketøy fra STIHL

Store opplevelser for små brukere

TID FOR HAGEARBEID – FOR HELE FAMILIEN

LEKERYDDESAG

 

Denne lekeryddesagen med naturtro lyd er perfekt for barn som gjerne vil ”hjelpe til” ute. Den batteridrevne lekesagen kan justeres i høyden og kan dermed lekes med i mange år. Volumet kan reguleres.
 

DEN MINSTE MOTORSAGEN FOR DIN STØRSTE FAN

LEKEMOTORSAG

Etter nylanseringen kommer den batteridrevede "innstegsmodellen for barn" i samme look & feel som den innovative STIHL MS 500i. Den viser lekent mange av funksjonene som den "store" modellen har. Alt fra det bevegelige og utskiftbare kjedet til statusvisning via LED og nytt sverdsdesign. En meget foreldrevennlig funksjon er at lekemotorsagen ikke blir et irritasjonsmoment, den har regulerbart volum.

INKL. BATTERIER

466,-*

KLAR FOR LØVHAUGER OG LEK

LEKELØVBLÅSER

Et must for lekne små gartnere når det er på tide å samle sammen løv, gress eller bare leke litt. Den batteridrevne blåseren leveres med batteri og USB-kabel. Og selvsagt har den LED-lys for ladestatus.


 

begynn tidlig!

BARNEARBEIDSBENK AV TRE

Med hva ville det more mer med enn denne detaljutformede barnearbeidsbenken fra STIHL? Arbeidsbenken er laget av tre, og leveres med treverktøy. I tillegg finnes det holdere for den komplette produktfamilien av STIHL barneverktøy: Motorsag, løvblåser, ryddesag, hjelp og hansker er på plass. FSC-sertifisert arbeidsbenk byr på god arbeidsflate for de store prosjektene for de små.

1 690,-*

VANNLEK FOR SMÅ RENGJØRINGSPROFFER

LEKEHØYTRYKKKSVASKER

Når mamma og pappa igjen er i gang med høytrykksvaskeren, kan også de små være med å hjelpe til! Og da med denne STIHL leke-høytrykksvaskeren! Med sprøytefunksjonen er en hel mengde moro garantert. Det medfølgende batteriet holder i en time med full lading, vanntanken gir en sprøytetid på inntil fire til fem minutter.

INKL. OPLADBART BATTERI

838,-*

HJELMER TIL DE MINSTE HJELPERNE

LEKEHJELM

Originaltro kopi av STIHL proffhjelmen i ABS-kunststoff med nedfellbart visir, størrelsesjustering og ørebeskyttelse som kan settes på. Ingen vernefunksjon. Egnet for barn fra tre år.

ROBUSTE HANSKER FOR SMÅ HENDER

ARBEIDSHANSKER

Barnas arbeidshansker matcher de flotte originalene til voksne. Hanskenes bakside er av laget av en elastisk materialblanding og mansjetten, laget av neopren, har en fremtredende STIHL logo. Hanskenes innside er laget av solid lær. Gjør leken utendørs enda morsommere!

Et trygt kjøp

STIHL selges kun hos autoriserte eksperter

Våre produkter kan ikke kjøpes hvor som helst. De selges kun gjennom autoriserte STIHL-forhandlere som kan garantere deg kompetent rådgivning og personlig service.