Leketøy fra STIHL

Store opplevelser for små brukere

BATTERIDREVET LEKERYDDESAG

 

Denne lekeryddesagen med naturtro lyd er perfekt for barn som gjerne vil ”hjelpe til” ute. Den batteridrevne lekesagen kan justeres i høyden og kan dermed lekes med i mange år. Volumet kan reguleres.
 

BATTERIDREVET LEKEMOTORSAG

 

Den orginaltro lekemotorsagen er ikke bare stas for barna! Bevegelig kjede og motorsaglyd gjør lek med motorsagen ekstra spennende. Sagen leveres med batterier, slik at leken kan starte umiddelbart.
 

LEKEHJELM

Originaltro kopi av STIHL proffhjelmen i ABS-kunststoff med nedfellbart visir, størrelsesjustering og ørebeskyttelse som kan settes på. Ingen vernefunksjon. Egnet for barn fra tre år.

ARBEIDSHANSKER

Barnas arbeidshansker matcher de flotte originalene til voksne. Hanskenes bakside er av laget av en elastisk materialblanding og mansjetten, laget av neopren, har en fremtredende STIHL logo. Hanskenes innside er laget av solid lær. Gjør leken utendørs enda morsommere!

Et trygt kjøp

Vi er her for deg

Vi må alle gjøre det vi kan for å begrense smittespredningen. Enten du vil kjøpe produktene dine på nett eller i butikk, er vi her for deg.

STIHL selges kun hos autoriserte eksperter

Våre produkter kan ikke kjøpes hvor som helst. De selges kun gjennom autoriserte STIHL-forhandlere som kan garantere deg kompetent rådgivning og personlig service.

100 % fornøyd eller pengene tilbake

Det er viktig for oss at du blir fornøyd med kjøpet. Prøv maskinene våre hjemme i én uke og få pengene tilbake hvis du ikke er helt fornøyd.