HEKKSAKSER FRA STIHL

LAV VEKT, HØY EFFEKT.

DET ER IKKE EN HEKK, DET ER ET KUNSTVERK.

Det er noe spesielt med produkter som er så lette å manøvrere. For ikke å nevne definerte kanter og presisjonen med en veltrimmet hekk. Da er det enkelt å skape et kunstverk. Les videre nedover for å finne ut mer om hekktrimmerne våre, eller ta turen innom den nærmeste STIHL forhandleren din for å få profesjonell veiledning.

HEKKSAKS batteridrevet

HSA 45

Lett batteridrevet hagesaks med god skjæreeffekt til trimming av busker og hekker i nærheten av huset. Ensidig slipte kniver med 24 mm tannavstand, integrert kuttbeskyttelse, påskrudd styrebeskyttelse, integrert 18 V Lithium-Ion batteri (36 Wh) med ladeindikator. Ladetid 145 min / 210 min (80 % / 100 %).

HEKKTRIMMER batteridrevet

HSA 56

Lett batteridrevet hekktrimmer med god skjæreeffekt til trimming av busker og hekker i området rundt huset. Ensidig slipte kniver med 30 mm tannavstand, integrert kuttbeskyttelse i dråpeform, påskrudd føringsvern.

LANGSKAFTET HEKKSAKS BATTERIDREVET

HLA 56

Lett batteridrevet hekksaks. Enkeltsidig dråpeformet kniv med trinnvis justerbar knivbladvinkel fra -45° til +90° og sammenleggbart skaft for enkelt transport. Transportlengde 115 cm, totallengde 210 cm.

HEKKSAKS batteridrevet

HSA 66

Den batteridrevne, lette hekksaksen har konstant slagfrekvens og imponerer med høy skjæreeffekt selv ved krevende arbeidsoppgaver. 30 mm tannavstand, knivgeometri med dråpeform for ekstra godt tak på grenene, enkeltsidig slipte kniver, påskrudd føringsvern.

HEKKSAKS batteridrevet

HLA 65

Batteridrevet hekksaks for høye og brede hekker. Konstant knivslag ved belastning, sammenleggbar, ideelt justerbar for topp-, side og bakkeklipping, knivsverdet kan vinkles i et område på 115°, lang rekkevidde, kniver slipt på begge sider, transportlengde 125 cm, totallengde 205 cm.

HEKKSAKS bensindrevet

HS 45

Modell for pleie av busker hjemme i hagen. STIHL antivibrasjonssystem, STIHL ElastoStart, langtids luftfiltersystem, 2-MIX motor, kniver slipt på én side, integrert kuttbeskyttelse.

Les mer

BUSKSAKS BATTERIDREVET

HSA 26

En trådløs batteridrevet busksaks fra STIHL som er perfekt når du skal klippe og vedlikehold vintergrønne hekker og busker med små blad og med opptil 8 mm grentykkelse. Den har også en 2-i-1-gresstrimmerfunksjon, som er praktisk når du vil klippe gresset rundt terrassen, blomsterbed eller inntil huset. Den har et ergonomisk håndtak med godt grep og et dobbeltslagsblad som gir effektiv klipping. Batteriet passer til alle produktene i AS-systemet.

Les mer

Grenkapper batteridrevet

GTA 26

En unik batteridrevet grenkapper fra STIHL med en imponerende ytelse, passer til både hagearbeid og profesjonell bruk. Perfekt for å beskjære trær og busker med greiner med liten diameter, opptil 8 cm. Den har gummibelagte håndtak og et beskyttelsesdeksel. Ingen vernebukser eller hørselsvern er nødvendig. Batteriet passer til alle produktene i AS-systemet.

HSA 45 HSA 56 HLA 56 HSA 66 HLA 65 HS 45
HEKKTRIMMERE
HSA 45 HSA 56 HLA 56 HSA 66 HLA 65 HS 45
Batteri (integrert) Batteri 18 V/36 Wh Batteri AK 10, 36 V/72 Wh Anbefalt batteri AK 20 Anbefalt batteri AP 100 Anbefalt Batteri AP 100
Bensin 2-MIX Motor/27,2 cm³
Klippeareal per lading 80 m² 175 m² 380 m² (AK 20)
Driftstid per lading 40 min 50 min 100 min (AK 20) 72 min (AP 100) 72 min (AP 100)
Vekt 2,3 kg (inkl. batteri) 3,7 kg (inkl. batteri) 3,8 kg (eks. batteri) 3,1 kg (eks. batteri) 3,5 kg (eks. batteri) 5,0 kg
Lydeffektnivå 77 dB(A) 91 dB(A) 87 dB(A) 94 dB(A) 94 dB(A) 107 dB(A)
Lydtrykknivå 54 dB(A) 80 dB(A) 77 dB(A) 83 dB(A) 85 dB(A) 97 dB(A)
Vibrasjoner (venstre/høyre) 1,4/1,5 m/s² 2,7/1,2 m/s² 1,5/1,5 m/s² 3,7/2,3 m/s² 3,5/3,5 m/s² 10,0/9,0 m/s²
Knivlengde 50 cm 45 cm 45 cm 50 cm 50 cm 60 cm
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris
Finn forhandler/sjekk pris


VIL DU OPPDAGE FLERE PRODUKTER?

Denne siden gir deg kun et utvalg produkter som passer for hagen din. Hvis du jobber profesjonelt med skogsdrift eller i park- og anleggsbransjen, eller er interessert i vårt fulle sortiment, finner du hele utvalget på stihl.no. Besøk stihl.no >>

TRE TIPS FOR BRUK AV HEKKSAKS OG BUSKSAKS

JOBB I HOFTE- ELLER BRYSTHØYDE

Du bør prøve å holde hekksaksen i hofte- eller brysthøyde når du klipper, for å få en god og ergonomisk arbeidsstilling. Før den opp og ned samtidig som du beveger deg fremover i ønsket klipperetning langsmed hekken. Knivene er dobbeltannede og klipper i begge retninger. Har du en høy hekk, anbefaler vi stanghekksaksen vår, slik at du når opp uten problemer – og kan la stigen være igjen i garasjen.

NÅR SKAL MAN KLIPPE HEKKEN?

Er hekken nyplantet, bør du helst vente med å klippe den til den har nådd ønsket høyde. Hekker med sommergrønne busker eller liguster skal hovedbeskjæres på vinteren når buskene hviler. I begynnelsen av august beskjærer du på nytt for å komplettere beskjæringen. Hekker med vintergrønne vekster eller barvekster beskjæres ofte like før de spretter ut på våren, men du kan også fint vente til høsten. Når du beskjærer, klipper du bare de nye greinene for at så mange knopper som mulig skal sprette ut. På den måten får du en tett hekk og lite innsyn. Klipp hekken i en konisk form for å hindre at de nederste greinene mister bladene. Ellers får disse greinene for lite lys.

FORMKLIPP BUSKENE

Vil du ha en leken hage? Slipp løs fantasien, og form buskene til baller, trekanter, eller hvorfor ikke en grønn drage? Tettvoksende treslag som buksbom eller barlind er ekstra fine å formklippe. Du kan forme greinene ved å binde dem opp med hyssing, slik at de begynner å vokse i en annen retning. Lykke til!

VERNEKLÆR, VERNESKO OG HJELMER

Hos STIHL tilbyr vi et bredt utvalg verneklær for at du skal kunne være trygg når du bruker maskinene våre. Ta en titt innom den lokale forhandleren din, og prøv følgende utstyr:

  • Klær til skogsarbeid
  • Vernestøvler med sagebeskyttelse
  • Hjelmer
  • Hansker

STIHL SELGES BARE HOS AUTORISERTE FORHANDLERE

For mye kraft kan være farlig hvis du ikke vet hvordan du skal håndtere den (og det gjelder ikke bare for motorsager). De autoriserte forhandlerne våre tilbyr deg bærekraftig eierskap uten noe bryderi, inkludert:

  • Fagmessig råd og veiledning
  • En fullstendig montert og testet maskin
  • Service og reparasjon av høy kvalitet som gjør at maskinen varer lenger
  • Originale reservedeler og tilbehør

100 % FORNØYD ELLER PENGENE TILBAKE

Vi er opptatt av at du skal bli fornøyd. Prøv produktene våre i en uke, og få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd.