PLENLUFTER

GI PLENEN EN MAKEOVER

KJEMMING ER INKLUDERT

Fjern mose og vissent gress med minimalt med støy og miljøpåvirkning. Og som en bonus trenger luft, vann og næringsstoffer dypere ned i røttene på gressplenen din. Rull nedover for å lese mer, eller stikk innom din nærmeste STIHL forhandler for å få veiledning av en fagperson.

PLENLUFTER Batteridreven

RLA 240

Gi plenen din på opptil 500 m2 en fullstendig makeover med denne batteridrevne 2-i-1-vertikalskjæreren og lufteren fra STIHL. Kjemmingsfunksjon inngår! Den fjerner mose og dødt gress med minimalt med støy og miljøpåvirkning, og alt samles opp i en 50-liters oppsamlingspose. På denne måten kan luft, vann og næringsstoffer trenge dypere ned i røttene. Det sammenleggbare håndtaket og bærehåndtaket gjør at den er svært enkel å flytte på, og den ikke tar mye plass under oppbevaring.

uten batteri og lader

3290,-
RLA 240
PLENLUFTER
RLA 240
Batteri Anbefalt batteri AK 30
Kapasitet per lading 250 m² (AK 30)²
Arbeidsbredde 34 cm
Arbeidsdybde –7,5 til 7,5 mm
Vekt 15 kg (uten batteri)
Lydeffektnivå 92 dB(A)
Lydtrykknivå 75 dB(A)
3290,-
uten batteri og lader
bestill


VIL DU OPPDAGE FLERE PRODUKTER?

Denne siden gir deg kun et utvalg produkter som passer for hagen din. Hvis du jobber profesjonelt med skogsdrift eller i park- og anleggsbransjen, eller er interessert i vårt fulle sortiment, finner du hele utvalget på stihl.no. Besøk stihl.no >>

PLENLUFTING PÅ HØSTEN ELLER VÅREN

1. RAK BORT LØV OG GREINER

Den beste tiden å benytte en plenlufter på er på våren eller tidlig på høsten. Vent til plenen har tørket godt opp, og rak bort gammelt løv og greiner.

2. KLIPP PLENEN VED BEHOV

Deretter klipper du plenen ved behov. Men ikke klipp mer enn en tredjedel av gresshøyden. Da kan gresset lett tørke ut og begynne å gulne. Deretter kan du benytte plenlufteren.

3. GJØDSLE ETTERPÅ

Hvis du plenlufter på våren, kan du gjødsle med nitrogenrik plengjødsel, slik at plenen får en kickstart etter vinteren. Benytter du plenlufter du på høsten, kan du bruke såkalt PK-gjødsel, som har lite eller ingen nitrogen. I stedet inneholder den fosfor (P) og kalium (K), som bidrar til at det ikke oppstår mose like lett på høsten. Mose fortsetter nemlig å vokse en god del etter at gresset har sluttet å vokse på høsten – og begynner også å vokse tidligere enn gresset på våren. Hvis du gjødsler på høsten, bidrar det også til å forebygge snømugg, som sprer seg i fuktige miljøer, f.eks. under snøen, og kan føre til at store partier med gress dør.

BESKYTT DEG MED STIHL

Vi har et bredt sortiment av arbeidsklær og verneutstyr, fra hansker og hjelmer til sagbukser og støvler. Stikk innom nærmeste forhandler for å prøve dine favoritter!

Et trygt kjøp

Vi er her for deg

Vi må alle gjøre det vi kan for å begrense smittespredningen. Enten du vil kjøpe produktene dine på nett eller i butikk, er vi her for deg. Vår support er klar for å hjelpe og svare på dine spørsmål. Slå på tråden på +47 377 150 97

STIHL selges kun hos autoriserte eksperter

Våre produkter kan ikke kjøpes hvor som helst. De selges kun gjennom autoriserte STIHL-forhandlere som kan garantere deg kompetent rådgivning og personlig service.

100 % fornøyd eller pengene tilbake

Det er viktig for oss at du blir fornøyd med kjøpet. Prøv maskinene våre hjemme i én uke og få pengene tilbake hvis du ikke er helt fornøyd.